Cum comand

Cum plătesc
4 iulie 2019

Cum comand

Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi prin apãsarea butonului “CERE OFERTA” sau in sectiunea “Contact” , completati formularul unde vi se solicita introducerea adresei dumneavoastrã, numele dumneavoastrã, datele de contact, selectarea produsului dorit, precum si o descriere a produsului dorit (dimensiuni, cantitate, culori, etc).

Vã rugãm sã completati cu atentie toate rubricile, in principal cele cu datele de contact (nume, nr. de telefon si adresa de email), deoarece datele eronate pot crea mari probleme la onorarea comenzilor si raspunsul la cererea dumneavoastra de oferta.

Anumite rubrici trebuie completate în mod obligatoriu. Fãrã aceste date nu putem raspunde mesajelor dvs. Aceste rubrici sunt marcate distinct. In final dupa ce ati terminat de complectat tot formularul, se apasa butonul “TRIMITE”.

Urmeaza sa fiti contactat telefonic sau prin email in decurs de 48 de ore pentru a primi raspuns la cererea dumneavoastra de oferta sau raspuns la comanda dumneavoastra si pentru a discuta alte detalii legate de executarea lucrarii sau de livrarea produselor.

Call Now ButtonSună Sună