acoperiri-damini

  TEREN SPORT

buton materiale

Descriere


Societatea noastra executa la comanda structuri acoperite pentru protejarea terenurilor de tenis.

Conform standardelor, terenul de tenis are o lungime de 23.77 m, si o latime de 8.23 m pentru jocul de simplu si 10.97 m pentru jocul de dublu.

teren tenis

Pentru terenurile pe care se desfasoara frecvent competitii se recomanda o suprafata generala de apoximativ 37x18 metri. 
Pentru terenuri fara pretentii competitionale, suprafata generala poate fi de minim 34x17 m.

In continuare va prezentam schitele si cateva informatii generale pentru acoperirea unui teren de tenis, suprafata acoperita luata in considerare fiind de 36x18 metri

;acoperiri terenuri tenis

Suprafata acoperita: 648 m.p. 
Cale de acces : la cerere
Tip cale de acces: tip usa oscilanta sau perdea culisanta
Pe laturile de 36 metri prelata se poate ridica/rula pana la inaltimea de 2 metri pentru a asigura o ventilare si aerisire buna a spatiului in timpul verii cand temperaturile sunt ridicate.

Structura de rezistenta este realizata din grinzi cu zabrele executate din profile rectangulare de otel.

acoperire teren tenis

Materialul de acoperire este o panza PVC cu insertie textila - POLYMAR 8205, impermeabila, produsa de Mehler Germania. In general fixarea panzei se realizeaza cu popnituri. Recomandam utilizarea prelatei de culoare alba, astfel incat sa asigure un iluminat natural pe timp de zi.

Se recomanda efectuarea montajului pe suprafete plane, betonate.  De asemenea este obligatorie executarea unor fundatii la fiecare punct de sprijin (stalp). Preturile exprimate mai jos nu includ costul executarii fundatiilor sau a platformei betonate. Societatea noastra pune la dispozitia clientilor si calculul de dimensionarea fundatiei.

La solicitarea clientilor, corturile se pot dota cu:

- laterale tip perdea culisanta (2 m inaltime), pentru o manipulare mult mai usoara si rapida;

- intrari multiple;

- spatiu acoperit pentru tribuna/spectatori;

- spatii interioare despartite (ex. vestiar, depozit, etc.);

- sine keder de aluminiu, in cazul in care se doreste decopertarea totala sau partiala a structurii;

- structuri metalice suplimentare, pentru dotarea ulterioara de catre beneficiar cu sisteme de iluminat sau incalzire (reflectoare, aeroterme, etc).

In cazul in care sunteti interesati de achizitionarea unei asemenea structuri, va rugam sa nu ezitati sa ne solicitati o cerere de oferta.