acoperiri-damini

  TEREN SPORT

buton materiale

Societatea noastră execută la comandă structuri acoperite pentru protejarea terenurilor de mini-fotbal.

Dimensiuni standard ale terenurilor sunt 30m x 13m, 40m x 20m, 20m x 13m, dar se pot acoperi și alte dimensiuni la cerere.

În continuare vă prezentăm schițele și câteva informații generale pentru acoperirea unui teren de mini-fotbal de 40x20 metri, suprafața acoperită luată în considerare fiind de 42x24 metri, acestea fiind cel mai des întâlnite și utilizate:

acoperire teren sport

Suprafata acoperita: 1008 m.p.

acoperiri teren fotbal

Cale de acces: la cerere
Tip cale de acces: ușă batantă sau perdea culisantă.
Pe laturile de 42 metri prelata se poate ridica/rula pana la inaltimea de 2 metri pentru a asigura o ventilare si aerisire buna a spatiului in timpul verii cand temperaturile sunt ridicate.

Structura de rezistenta este realizata din grinzi cu zabrele executate din profile rectangulare de otel.

Acoperire teren fotbal

Materialul de acoperire este o panza PVC cu insertie textila - POLYMAR 8205, impermeabila, produsa de Mehler Germania, cu o rezistenta foarte mare la rupere si sfasiere, rezistenta la temperaturi cuprinse intre -30 si +70 grade Celsius. In general fixarea panzei se realizeaza cu popnituri. Recomandam utilizarea prelatei de culoare alba, astfel incat sa asigure un iluminat natural pe timp de zi.

Se recomanda efectuarea montajului pe suprafete plane, betonate.  De asemenea este obligatorie executarea unor fundatii la fiecare punct de sprijin (stalp). Societatea noastra pune la dispozitia clientilor si calculul de dimensionare a fundatiilor.

La solicitarea clientilor, corturile se pot dota cu:

- laterale tip perdea culisanta (2 m inaltime), pentru o manipulare mult mai usoara si rapida;

- intrari multiple;

- spatiu acoperit pentru tribuna/spectatori;

- spatii interioare despartite (ex. vestiar, depozit, etc.);

- sine keder de aluminiu, in cazul in care se doreste decopertarea totala sau partiala a structurii;

- structuri metalice suplimentare, pentru dotarea ulterioara de catre beneficiar cu sisteme de iluminat sau incalzire (reflectoare, aeroterme, etc).

In cazul in care sunteti interesati de achizitionarea unei asemenea structuri, va rugam sa nu ezitati sa ne solicitati o cerere de oferta.