acoperiri-damini

  TEREN SPORT

buton materiale

Descriere


Societatea noastră execută la comandă corturi demontabile sau fixe, utilizate inclusiv la acoperirea de terenuri de sport existente.

 

Corturile sunt realizate din: structura metalică (profile rectangulare din oțel) pe care este tensionată o pânză PVC cu inserție textilă, impermeabilă, în vederea protejării terenului de intemperii (ploaie, zăpadă, vânt, soare, etc.)

 

În funcție de terenul de sport pe care îl dețineți și doriți să îl acoperiți, sau pe care doriți să-l realizați, vă rugăm să faceți click pe una din icoanele de mai jos.

 
  
 

Ţi-ai dorit vreodată să joci tenis sau fotbal tot timpul anului fără ca vremea nefavorabilă să te împiedice?. Terenurile de sport acoperite produse de Damini vor îndeplini aceea dorinţă. Mulţumită pereţilor detaşabili, te poţi bucura de senzaţia de a fi în aer liber pe timpul verii, în timp ce iarna poţi să joci tenis sau fotbal în spaţiu închis şi protejat de intemperii. Fără meciuri întrerupte din cauza ploii sau a disconfortului termic iar publicul sau jucătorii se pot bucura de aceste sporturi populare într-un confort absolut. Acoperişul translucid şi suprafeţele din acoperire conduc la un efect de strălucire a luminii ambientale şi păstrează scăzute facturile de energie.

 

Organizarea activităţilor noastre ne permite să realizăm orice proiect într-un interval de timp foarte scurt. Structurile acoperite şi halele pentru terenuri de tenis şi/sau minifotbal pot fi instalate rapid pe suprafeţe şi facilităţi destinate activităţilor sportive ce vor fi acoperite care sunt noi sau sunt deja existente în amplasament.

 

Structuri închise

Facilităţile pentru tenis sau minifotbal acoperite sunt foarte populare pentru practicanţii acestor activităţi sportive. Structurile pentru tenis acoperite maximizează folosinţa unui teren de tenis deoarece pot fi folosite atât pe vreme rea/intemperii sau în anotimpul rece. Acoperirea unui teren de sport este necesară şi atunci când se doreşte protejarea de intemperii a suprafeţelor de joc şi a facilităţilor sportive a căror mentenanţă în caz de uzare prematură aduce în discuţie costuri suplimentare.

Turneele de tenis sau antrenamentele fotbal desfăşurate pe suprafeţe acoperite de tip indoor pot garanta desfăşurarea meciurilor în perioadele de timp stabilite, ceea ce nu este posibil tot timpul la evenimentele desfăşurate în aer liber pe suprafeţe de joc neacoperite: Unele dintre centrele moderne de tenis indoor au sistem de climatizare în aşa fel încât condiţiile de joc sunt întotdeauna confortabile pentru jucători, confort care nu se poate garanta cu terenuri de tenis în aer liber sau outdoor. Un teren de tenis acoperit reprezintă o variantă economică la o sală de tenis şi oferă avantajul senzaţiei de a juca tenis în aer liber pe durata anotimpului călduros. Acoperirea unui teren de minifotbal va creşte durata de folosire a acestuia chiar şi când afară este vreme rea.

Un teren de tenis indoor este o suprafaţă acoperită şi pentru care condiţiile de joc sunt în mare măsură controlate de către utilizator.