corturi-damini

   CORTURI

buton materiale

Descriere Generala


 

 Societatea noastră execută la comandă Corturi - structuri metalice de oțel, acoperite cu membrana PVC cu inserție textilă (prelată). Din punct de vedere constructiv, funcțional și estetic acestea pot fi complet adaptate nevoilor dvs.

 

Acestui tip de constructii, corturi altfel zis, i se pot atribui variate intrebuintari / utilizari, cum ar fi cort de evenimente, hale industriale, corturi de depozitare, terenuri de sport, garaje, structuri recreationale, de agrement (de ex: pavilioane de gradina), corturi comerciale, corturi de expoxitii, etc.

 

Cele mai importante avantaje ale corturilor sunt urmatoarele:

 

  • • INSTALARE RAPIDA

 

Corturile DAMINI inseamna economie de timp. Echipajele de montaj cu vasta experienta in acest domeniu pot ridica cortul dvs. in doar cateva zile. Cand aveti nevoie urgenta de spatiu, aceasta este solutia optima, incat de la comanda pana la receptie se scurg doar cateva saptamani. Arhitectura corturilor are drept rezultat promptitudine, viteza, usurinta in montare.

 

  • • 100% RELOCABILE

 

Corturile DAMINI sunt gata de mutat oricand aveti nevoie. Sunt structuri proiectate astfel incat sa fie 100% demontabile si re-montabile. Toata structura e compusa din elemente prefabricate, interschimbabile. Astfel nu aveti bataie de cap la asamblarea cortului, fiecare element potrivindu-se in locul altuia.

 

  • • DESIGN MODULAR

 

Nevoia de spatiu deseori se schimba odata cu trecerea timpului. Din fericire corturile DAMINI se pot schimba odata cu ea. Construit din incremente de 2,5 – 5 metri, au o arhitectura modulara, putand fi adaugat cu usurinta inca un element la nevoie.

P.S. : Corturile DAMINI au lungime nelimitata.

 

  • • INTERIOR SPATIOS

 

Datorita proiectarii ingenioase ale acestor structuri, corturile DAMINI nu au stalpi interiori, care sa obtureze spatiul intern. Printr-o inaltime si deschidere superioara, corturile va confera utilizarea optima al spatiului dvs.

 

  • • NU NECESITA FUNDATII

 

In cazul unei amplasari temporare, corturile DAMINI pot fi instalate pe o simpla platforma betonata sau asfaltata, nemaifiind nevoie de costisitoarele fundatii. Structura dinamica si flexibila ale corturilor le permite utilizarea in siguranta chiar si fara fundatii.

 

  • • MENTENANTA MINIMA

 

Invelite cu membrana PVC de cea mai buna calitate (produsa de MEHLER Texnologies AG), corturile DAMINI rareori necesita mentenanta sau curatare. Chiar daca apare o defectiune in membrana (de ex: se rupe in urma unui accident), se poate repara in cel mai scurt timp, prin lipirea prin termo-sudura a rupturii, sau chiar inlocuirea unei intregi bucati, fara a fi afectata rezistenta materialului.

 

Curatarea exterioara a corturilor este simpla, suprafata lucioasa al membranei spalandu-se usor cu apa, fara a fi nevoie de chimicale sau alte substante corozive....sau pur si simplu lasati ploaia sa faca treaba :)

  

 

Din punct de vedere constructiv Corturile le impartim in trei categorii diferite:

 

 

 

-Pavilioanele sunt structuri de dimensiuni mici, de până la 5 x 4 metri (lungime x lățime), utilizate în general ca spații de expunere, vânzare, informare, sau în scopuri de agrement etc. Caracteristica definitorie a pavilioanelor este acoperișul "în patru ape", cu o structura mai simpla, usor de montat si relocat.

 

 - Corturilesunt structuri de dimensiuni medii și mari, cu lățimi (deschideri) între 6 și 30 de metri și lungimi nelimitate, cu o structura mai zvelta decat cea al pavilioanelor, in general de formă semirotundă sau cu acoperiș "într-una sau două ape".

 

-Garajele sunt o cale de mijloc intre cele doua categorii de cort de mai sus, oferind un spatiu putin mai mare decat pavilioanele (tipic 6x4), dar cu o structura mai simplista decat cea al corturilor, deci la un pret mai redus.